Daily 4x4
Misiuni off-road
DESCRIERE

TOATA PUTEREA DE CARE AI NEVOIE, ORICARE AR FI MISIUNEA TA
Echipate cu motoare F1C EURO VI-D de 3 litri generand putere de 180 CO la un cuplu de 430 Nm, Daily 4x4 sasiu sau furgon poate indeplini orice misiune pe toate drumurile cu usurinta. Omologarea Euro VI-D Heavy Duty face ca Daily 4x4 sa fie mai mult decat un camion pentru zonele greu accesibile.​

DIVERSE DOTARI PENTRU APLICATII PROFESIONALE
Datorita prizei de putere de pe cutia intermediara de viteze şi celor 4 tipuri de timonerii, va puteti echipa autovehiculul Daily 4x4 pentru o gama vasta de aplicatii, de la un simplu pat rabatabil pana la un plug de zapada sau o platforma. Autovehiculele Daily 4x4 ofera o gama vasta de caracteristici pentru aplicatii off-road speciale, precum bare de protectie, si pot fi pregtite din fabrică pentru montarea unui plug de zapada sau a unui troliu. Optional, pentru acestea este de asemenea disponibila o gama completa de platforme de incarcare.

PUTERE SI ROBUSTETE UNICE
Datorită cadrului special proiectat al şasiului cu o capacitate de încărcare de până la 5000 kg pe spate, noii punţi din faţă cu suspensii din faţă independente, barei de protecţie din faţă din oţel alcătuite din 3 piese şi sistemului de frânare cu discuri dotat cu programul special ESP, autovehiculele Daily 4x4 sunt singurele autovehicule de pe piaţă care satisfac cerinţele clienţilor în ceea ce priveşte robusteţea, performanţa susţinută şi gradul de fiabilitate inegalabil.