Stralis Hi Way
Transport international
DESCRIERE

 

Noul Stralis Hi Way, Truck of the Year 2013, este o solutie remarcabila atat pentru nevoile de acum cat si pentru cele de viitor din industria de transport.  

Este singurul vehicul din categoria sa care ofera o gama atat de variata de functii pentru optimizarea costurilor. Este, de asemenea cel mai bun in termeni de eficienta si performanta datorita noilor motoare EURO VI cu IVECO HI-SCR* si datorita tehnologiei de minimizare a costurilor de operare bazata in mare parte pe un cuplu mare si putere furnizata de motor.

​Cabina noului Stralis ofera un stil inconfundabil, confort de neegalat si o tehnologie revolutionara: incepand cu sistemul IVECONNECT pana la ergonomicitatea pentru sofer, butoanele de la scaune, spatiile din compartimentele de depozitare si incheind cu coloristica materialelor, totul la noul Stralis este conceput astfel incat sa ofere o calitate excelenta a vietii si muncii. Si daca adaugam cel mai mic consum de combustibil din clasa sa, siguranta si mai mare, service accesibil si prompt, vehiculul ofera acum cele mai bune costuri de operare de-a lungul intregului ciclu de viata al vehiculului.