contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
Finantare pentru Iveco Daily cu dobanda 0% si intretinere gratuita!

URMEAZA-TI INSTINCTUL DE AFACERI!

 

Alege sa achizitionezi un Iveco Daily cu dobanda 0% si intretinere gratuita!

 

  • performanta de neegalat - motoare de 2,3 si 3,0 litri, pana la 205 CP si 470 Nm
  • eficienta imbunatatita a combustibilului - economie de pana la 8%
  • costuri de intretinere si reparatie mai mici - economie de pana la 12%
  • sarcina utila de neegalat - pana la 4,9 tone

Finantare pentru Daily cu dobada 0% si intretinere gratuita_furgon

Finantare pentru Daily cu dobada 0% si intretinere gratuita_sasiu

 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pentru gama IVECO DAILY, pana la 30.06.2017. Dobanda fixa 0% se aplica pentru oferta de leasing financiar pe 12 luni, avans incepand cu 10 %, valoare reziduala 0,1 %. Pentru finantari cuprinse intre 24 si 48 luni, dobanda fixa este 0,99%, iar pentru finantari pe 60 de luni dobanda fixa este 1,99%. Oferta de finantare este indicativa, supusa unor conditii suplimentare de aprobare si nu obliga din punct de vedere juridic. Prin completarea formularului de comanda va exprimati acordul în mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de BRD Sogelease. BRD Sogelease este inscris in registrul de evidenta al ANSPDC cu nr. 3290. Comisionul de acordare este 1,5% din pretul de achizitie, platibil o singura data la inceputul contractului de leasing, iar comisionul de administrare lunar este 3,5 EUR pe vehicul. Vehiculele care fac obiectul acestei campanii nu pot face obiectul altor campanii. Mentenanta gratuita se ofera in limita a 24 luni sau 100.000 km, pana cand una dintre cele 2 limite se atinge, conform carnetului de service.

Vehiculele din imagine sunt cu titlu de prezentare.