contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
STRALease - Noul Stralis XP poate fi al tau pentru 1050 euro / luna!

CALATORESTE FARA GRJI CU STRALease!

 

Noul Stralis XP poate fi al tau pentru 1050 euro / luna, cu intretinere si reparatii incluse!

 

STRALease este formula financiara personalizabila all inclusive care iti ia grijile si impulsioneaza afacerea ta la bordul noului Stralis, campion TCO2, complet reinnoit ca lant cinematic si sisteme electrice si electronice si cu noi caracteristici pentru reducerea de combustibil. Cu un cost lunar fix, vei avea imediat Noul tau Stralis, cu intretinere & reparatii.

 

Pentru Noul tau Stralis alege STRALease:

  • Mai multa flexibilitate

  • Mai multa eficienta
  • Mai multa personalizare
  • Mai multa valoare

 

STRALease: Noul Stralis XP poate fi al tau pentru 1050 euro / luna

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pentru intreaga gama IVECO Stralis, pana la data de 30.06.2017. Exemplul de cost lunar de 1.050 Euro este compus din rata lunara de 979 Euro, exclusiv TVA catre BRD Sogelease Asset Rental SRL si 71 Euro, pachet de intretinere si reparatii, platibil extern catre IVECO SPA, in cazul inchirierii pe 36 luni, sau rata lunara de 940 Euro, exclusiv TVA catre BRD Sogelease Asset Rental SRL si 110 Euro, pachet de intretinere si reparatii, platibil catre IVECO SPA, in cazul inchirierii pe 48 luni. Exemplul de cost lunar este calculat pentru modelul Stralis AS440S48T/P MY2016, avand un pret de achizitie de 75.000 Euro + TVA si in plus un contract de intretinere si reparatii « 2XL-LIFE » in valoare 2.556 Euro, in cazul inchirierii pe 36 luni, sau 5.280 Euro, in cazul inchirierii pe 48 luni. Oferta este supusa unor conditii suplimentare de aprobare si nu obliga din punct de vedere juridic. Oferta este conditionata de rezultatul analizei de credit al BRD Sogelease Asset Rental SRL. Comisionul de administrare este 1,5% din valoarea de achizitie, platibil o singura data la inceputul contractului de inchiriere. Oferta beneficiaza de contract « 2XL-LIFE » de intretinere si reparatii care include toate lucrarile de intretinere si reparatii, cu exceptia reperelor de uzura (consumabile) pentru 3 ani în limita a 390.000 km si 4 ani în limita a 520.000 km.

Vehiculul din imagine este cu titlu de prezentare.