EUROCARGO 4 x 4

( 11-16T, OFF ROAD)

​Versiunea 4x2 a noului Eurocargo este dotată cu o versiune de transmisie permanentă pe toate roţile cu o masă totală a autovehiculului de 11,5 şi 15 t şi ampatamente cuprinse între 3240 şi 4150 mm.

Disponibil cu o cabină de zi sau o cabină de dormit cu un pavilion standard, noul Eurocargo 4x4 este dotat cu o gheară frontală de tractare (ca standard) şi o protecţie specială pentru conducerea off-road: amortizoare din oţel, măşti pentru faruri, apărătoare pentru radiator şi două trepte de acces retractabile. Acesta este disponibil cu suspensie cu arc în foi parabolic sau semi-eliptic şi în versiuni cu roţi duble sau simple.

Motoarele Tector 7 sunt disponibile în variante de putere de 220, 250 şi până la 280 CP, combinate cu cutii de viteze manuale cu 6 trepte de viteză. O priză de putere poate fi integrată în cutia de viteze.

Noul Eurocargo 4x4 oferă, de asemenea, o versiune cu o cutie de viteze automată.

Noul Eurocargo 4x4 este dotat cu punţi motoare duble de reducere. Cutia intermediară de viteze cu cuplu cu 2 trepte de viteză/reductorul furnizează tracţiune la arborii din faţă şi din spate prin diferenţialul longitudinal. Cele trei diferenţiale prezintă blocări care sunt acţionate de şofer (în mod standard) pentru a garanta tracţiunea chiar şi în condiţii de aderenţă slabă. Sistemul electropneumatic decuplează automat blocările atunci când viteza autovehiculului depăşeşte 25 km/h.

Unghiul impresionant de viraj (de 40 - 48 de grade, în funcţie de pneurile utilizate) asigură manevrabilitate chiar şi pe şantierele din interiorul oraşelor.

Ai nevoie de informații suplimentare?
Consultanții noștri îți vor oferi gratuit cele mai viabile soluții pentru nevoile tale. Contactează-ne acum!